Jani Mannerheimo "Massan mukana kulkeminen on vakava sairaus"

Kolme pitkää vuotta yhtä ja samaa

Otsikolla viittaan mitä 9.7.2012 kirjoitin internetin ihmeelliseen maailmaan. Onko mikään muttunut, no ei. Paitsi Katainen on  kadonnut. Silloin sanoin näin:

--------

"Siilinjärven Wonder Boy, pääministerimme Jyrki Katainen, tuli, näki ja voitti Brysselin. Tuliaisina Suomen kansalle oli tieto Espanjan ja mahdollisesti Italian pankkien rahallisesta tukemisesta. Sosiaalitoimisto Suomen piikki ei vieläkään mennyt kiinni. Voimme olla ylpeitä, tuskin koskaan olemme tunteneet itseämme yhtä rikkaiksi...

Kypros on myös ilmoittanut EU:lle pankkiensa tarvitsevan rahallista tukea. Heitä on jo auttanut Venäjä. Kuulostaa omituiselta. Ei ollenkaan, Kypros on pitkään ollut likaisen, rikollisen, venäläisen rahan turvasatama. Lonkerot Kyprokselta ulottuvat toiseen venäläisten suosimaan kohteeseen, Lontooseen. Yllätys, britit ovat onnistuneet jättäytymään pois euroalueen pelastamisesta. Eli, jos Suomi tukee jatkossa myös Kyproksen pankkeja, pönkitämme myös rikollista rahaa. Kokemusta meillä on jo toki Kreikan kohdalta, olemme tukeneet vilpillisen amerikkalaisen pankin aikaansaannoksia ja kustantaneet jälkikäteen heidän makeaa elämäänsä.

Taloudellisessa maailmassa on aina plus ja miinus, on myynti ja osto. Meiltä lähtevä raha päätyy jonkun käsiin, se ei täytä vain jotain kuoppaa. Todistamme Euroopassa suurinta taloudellista puhallusta kautta historian. Taistelussa vastakkain ovat sijoittajat, jotka käyttävät omia varojansa ja eurooppalaiset poliitikot, jotka pelaavat toisten rahoilla. Kumpi ja Kampi tappelivat, kumpi voitti? Työtä tekevältä, paljon veroja maksavalta, rehelliseltä, lakeja kunnioittavalta väestöltä, siirtyy tuloja kierotuneelle ja itsekkäälle pääomalle, joka maksaa suhteellisesti huomattavasti vähemmän veroja. He ovat kylläkin yhteisillä varoilla hankittujen moottoriteiden ja lentokenttien massakuluttajia, se heille kelpaa.

En tiedä pitääkö tässä itkeä vai nauraa vai kumpaakin. Me suomalaiset olemme täysin muiden vietävissä. Tingimme maanpuolustuksestamme, poliisin määrärahoja supistetaan ja vanhustemme hoidossa on parantamisen varaa. Me tuhoamme omaa yhteiskuntaamme muiden velkojen maksajana. Niille, jotka luulevat, että meille koittaa joku onnela tästä projektista, sanon, ei. Valmistautukaa tinkimään omasta elintasostanne. Jos suuri suomalainen, Urho Kaleva Kekkonen, eläisi, olen varma että hän tokaisisi suomalaisten ylettömästä avuliaisuudesta: ”Saatanan tunarit”."

Jani Mannerheimo

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat